IMPERIALE 400

Izkusite duh in svobodo 50-ih na prenovljeni klasiki Benellija, Imperiale 400. Benellijev Imperiale 400 se vrača v čas in črpa iz bogate zgodovine znamke. Današnjim svobodnim dušam ponuja klasično, elegantno in strastno vožnjo, ki je bila prej na voljo le v njihovih sanjah.

Retro po videzu in preprostosti, a hkrati popolnoma sodoben v smislu zmogljivosti in zanesljivosti, je ta duhovni naslednik Benelli-MotoBi Imperiale iz petdesetih let prejšnjega stoletja zgrajen okoli povsem novega zračno hlajenega štiritaktnega enovaljnega motorja, trdno vpetega v jekleno cevno in ploščato dvojno ogrodje. Imperiale 400 resnično uteleša bistvo odprte ceste.

Benelli Imperiale 400 je vaš popoln spremljevalec za tisto neomejeno vožnjo kamorkoli. Prebudite preteklost in pogumno stopite v prihodnost na Benellijevem razburljivem Imperiale 400.

Imate vprašanja?

Če potrebujete dodatne informacije ali imate kakšna vprašanja, z veseljem pomagamo! Prosimo, pošljite nam sporočilo preko spodnjega obrazca in potrudili se bomo odgovoriti čim prej.


S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE