LEONCINO 125

Leoncino 125 čisti stil in zabava, skoncentrirana v enostavnem, dostopnem in izjemno sodobnem motociklu.

To je koncept za novim Leoncino 125, motorjem, ki je bil ustvarjen za potrebe najnovejših generacij motoristov in zadovoljevanje njihove želje po svobodi in neodvisnosti. Motor, ki širi trenutno ponudbo Benelli Leoncino in ostaja zvest družinskemu občutku, saj združuje dediščino in sodoben značaj.

Leoncino 125 je prav tako motor za tiste, ki so novi v svetu motociklizma, saj zagotavlja maksimalno enostavnost upravljanja in okretnost na cesti ter ponuja razburljivo vožnjo od samega začetka, vse to pa brez izjemno nizkih obratovalnih stroškov. Srce Leoncina 125 je nov enovaljni štiritaktni tekočinsko hlajeni motor s prostornino 125 ccm, prvi tak motor za modele s prostornino četrt litra v trenutni ponudbi. Krmiljenje vključuje eno odmično gred nad glavo s 4 ventili na valj, elektronski vbrizg z 28 mm dušilno loputo, mokro sklopko in 6-stopenjski menjalnik.

Imate vprašanja?

Če potrebujete dodatne informacije ali imate kakšna vprašanja, z veseljem pomagamo! Prosimo, pošljite nam sporočilo preko spodnjega obrazca in potrudili se bomo odgovoriti čim prej.


S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE