TRK 251

Objemi svojo strast do avanture z novim TRK 251! Eleganca, okretnost in lahkotnost upravljanja so ključne lastnosti novega modela. Ko rečemo novi model, to tudi mislimo. Benelli TRK 251 je popolnoma nov model, namenjen užitku voznikov vseh nivojev izkušenj.

Vožnja s TRK 251 bo neizkušenim voznikom omogočila občutek, kot da so prevozili že tisoče kilometrov, zaradi doslej nevidene lahkotnosti upravljanja. Izkušeni vozniki bodo uživali v lahkotnosti in neverjetni okretnosti, ki prinašata veliko užitka in vznemirjenja. Dizajn in izgled bosta navdušila vse in sta še en dokaz, da gre za motocikel, ki je vse prej kot običajen.

Štiritaktni agregat s prostornino 250 ccm je del najnovejše generacije Benelli motorjev. Motocikel je opremljen z jeklenim cevastim okvirjem Trellis, vrhunskim vzmetenjem in zavornim sistemom. Velik rezervoar s kapaciteto 18 litrov vabi voznike, da raziskujejo nova prostranstva brez pogostih postankov na črpalkah!

Velika avantura v majhni, dostopni izdaji. Sposobnost in ugodnost sta združeni v neverjetno kombinacijo!

Imate vprašanja?

Če potrebujete dodatne informacije ali imate kakšna vprašanja, z veseljem pomagamo! Prosimo, pošljite nam sporočilo preko spodnjega obrazca in potrudili se bomo odgovoriti čim prej.


S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE