TRK 502

Skočite na Benellijev pustolovski TRK 502 in cesta bo postala vaša vozovnica do svobode. Ne glede na to, ali se vozite po mestu ali čez celotno državo, je TRK popoln potovalni sopotnik. S svojo udobno ergonomijo, odlično zaščito pred vetrom in vremenskimi vplivi, zmogljivim vzmetenjem ter učinkovitim in močnim dvovaljnim motorjem lahko vsakdanjik spremenite v pustolovščino, odkrivate nove svetove, vse brez omejitev.

V tradicionalnem Benellijevem jeklenem okvirju je povsem nov dvovaljni štiritaktni tekočinsko hlajeni 500-kubični motor, ki ga je Benelli razvil za svoje najnovejše modele, z vbrizgavanjem goriva, zgornjim sistemom odmične gredi in 4 ventili na valj.

Največja moč je 48 KM (35 kW) pri 8500 vrt/min, navor pa 46 Nm pri 6000 vrt/min, kar pomeni odlično odzivnost v vseh razmerah. Vzmetenje nudi maksimalno udobje za voznika in sopotnika, zahvaljujoč USD sprednji vilici in zadnjemu nihajnemu vodilu z monoshock blažilnikom zadaj.

Zaviranje je izjemno, zahvaljujoč dvema sprednjima diskoma premera 320 mm in plavajočima dvo-batnima čeljustima. Zadnji disk ima premer 260 mm in ga prav tako stiska dvo-batna čeljust. Stabilnost, varnost in natančnost so ključne besede tega novega Benellija TRK 502. Zato se usedite na TRK 502 in odpeljite.

Imate vprašanja?

Če potrebujete dodatne informacije ali imate kakšna vprašanja, z veseljem pomagamo! Prosimo, pošljite nam sporočilo preko spodnjega obrazca in potrudili se bomo odgovoriti čim prej.


S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti.

NASTAVITVE